Te huur: Oudedijk 241, 3061 AH Rotterdam

€ 1.795,- /mnd
Type object Kantoor
Verhuurbare vloeroppervlakte 70 m²
Aanvaarding Per maandag 1 juli 2019

Notitie

Algemeen

***WINKELRUIMTE/KANTOORRUIMTE***

In Rotterdam Kralingen op een A-locatie in de winkelstraat de Oudedijk gelegen winkelruimte op de begane grond met tuin. Tram 7 stopt voor de deur en metrostation Gerdesiaweg en Voorschoterlaan zijn op loopafstand te bereiken, alsmede de Kralingse Plas, het Kralingse Bos, diverse winkels en de Erasmus Universiteit.

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00655
Vraagprijs € 1.795,- per maand
Borg € 5.385,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding Per maandag 1 juli 2019
Aangeboden sinds Woensdag 1 mei 2019
Laatste wijziging Vrijdag 10 mei 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1935
Keurmerken Bouwkundige keuring
Brandveiligheid
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 70 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Grootschalige Detailhandels Vestigingen (GDV)
Nabij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Energieverbruik
Energielabel D

Omschrijving

***WINKELRUIMTE/KANTOORRUIMTE***

In Rotterdam Kralingen op een A-locatie in de winkelstraat de Oudedijk gelegen winkelruimte op de begane grond met tuin. Tram 7 stopt voor de deur en metrostation Gerdesiaweg en Voorschoterlaan zijn op loopafstand te bereiken, alsmede de Kralingse Plas, het Kralingse Bos, diverse winkels en de Erasmus Universiteit.

Indeling

Betreft:
Te huur, ca. 70 m 2 kantoorruimte incl. tuin 20m2, gelegen aan de Oudedijk 241a te Rotterdam. De kantoorruimte betreft een charmant pand op een zichtlocatie op de Oudedijk, in de wijk Kralingen-West en nabij de Kralingse Plas. In de directe omgeving is een mix van verschillende speciaalzaken en gezellig horecagelegenheden te vinden, waaronder Vinca, Vis op de Dijk, Carolus en Jordy's Bakery.

Ligging en bereikbaarheid:
De Oudedijk is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen en openbaar vervoer. Op de Oudedijk rijdt tramlijn 7. Metrostation Gerdesiaweg ligt op loopafstand. De op- en afritten naar de snelweg A16 (Rotterdam - Breda) liggen op enkele autominuten afstand.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 70 m 2 kantoorruimte beschikbaar en 20m2 tuin.

Huurprijs:
€ 1.795,- per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn:
Per jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 2 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door verhuurder verhuurd as-is inclusief de in het gehuurde aanwezige voorzieningen.

Het gehuurde is onder andere voorzien van:
- volledig uitgeruste moderne hoogglans keuken voorzien van magnetron, inbouw koffiemachine, vaatwasser & koelkast
- stoffering & plissé rolgordijnen
- mooi betegeld toilet met hangend closet en gietvloer
- c.v. installatie met radiatoren
- afgewerkte vloeren, wanden en plafonds met ornamenten en kroonluchters

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke bankgarantie conform het ROZ-model te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur en servicekosten, vermeerderd met de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPl-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW, zoals vastgesteld op 30 juli 2003, de daartoe behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rotterdam Apartments Real Estate geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Vloeroppervlakte ca. 70m2

Contract voorwaarden: Huurcontract minimaal 6 maanden
Huurprijs: € 1.795,00 per maand exclusief B.T.W. en servicekosten.
Zekerheidsstelling: een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur te vermeerderen met B.T.W.
Betalingswijze: De huurpenningen dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.
Huurprijsherziening: De huurprijs zal jaarlijks worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
Omzetbelasting: uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Tuin

Tuin aanwezig

Recent bekeken