Sold: Hudighaven 27, 2993 HA Barendrecht

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Sold
€425,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 124 m²
Liveable area 135 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Een geweldige multifunctionele woning voor grote gezinnen, in waterrijke, groene omgeving!
Met trots bieden wij u de zeer royale eengezins-/waterwoning aan, met maar liefst 5 ruime slaapkamer en 2 badkamers, op een mooie locatie in de kindvriendelijke woonwijk Havenkwartier. Deze ruimtelijke eengezinswoning is 135 m² met eigen parkeergelegenheid op eigen grond. Op loopafstand treft u het uitge... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00856
Asking price €425,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 16 June 2021
Last updated 06 August 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2004
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Security
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Wall
Surfaces and content
Plot size 124 m²
Effective area 135 m²
Living area 23.05 m²
Kitchen area 9.3 m²
Content 418 m³
Surface area external, linked storage rooms 57 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location At waterside
On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Unobstructed view
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Shower
Sink
Bathroom facilities Bathroom 2 Sink
Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Parking Carport
Has fibre optical cable Yes
Has an internet connection Yes
Has a jacuzzi Yes
Has ventilation Yes

Description

Een geweldige multifunctionele woning voor grote gezinnen, in waterrijke, groene omgeving!
Met trots bieden wij u de zeer royale eengezins-/waterwoning aan, met maar liefst 5 ruime slaapkamer en 2 badkamers, op een mooie locatie in de kindvriendelijke woonwijk Havenkwartier. Deze ruimtelijke eengezinswoning is 135 m² met eigen parkeergelegenheid op eigen grond. Op loopafstand treft u het uitgebreide winkelcentrum Carnisse Veste met een grote verscheidenheid aan winkels, gezellige restaurants, horecagelegenheden, sociale, medische en sportvoorzieningen. Kinderdagverblijven, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, wijkparken, diverse sportieve en recreatieve bestemmingen bevinden zich alle op steenworp afstand. De uitgestrekte natuurgebieden Oude Maas, de Carnisse en Rhoonse Grienden met veel vrije wandel- en fietspaden en een 18-holes golfbaan treft u eveneens zeer nabij. Op enige afstand bevindt zich het gezellige centrum van de gemeente, eveneens met een grote verscheidenheid aan winkels, theater Het Kruispunt en een
bibliotheek. Barendrecht is uitstekend bereikbaar met alle vormen van openbaar-vervoer: de trein, bus en ook de Tram-Plus: van- en naar Rotterdam - Centrum binnen slechts 30 minuten. Een halte van deze Tram-Plus treft u op enkele minuten wandelen. Vanaf het plaatselijke NS-station bent u in 15 minuten in het centrum van Rotterdam. Ook de uitvalswegen naar de rijkswegen A15, A16 en A29 vindt u op korte afstand.

Wij nodigen u daarom van harte uit om het goede gevoel van ruimte in werkelijkheid te evenaren!

Ground floor

Begane grond
Carport betegeld v.v. elektra en verlichting met grote tuintegels, parkeermogelijkheid voor ca. 2 auto's en gemoderniseerde drainage ten behoeven van afwatering. Middels de carport (ca. 5.56 x 3.55m) is de woning via twee deuren te betreden, er bevindt zich een deur naar de wasruimte en naar het entree. De praktische wasruimte (ca. 3.84 x 1.55m) is voorzien van bovenkasten, raampartij en aansluitpunt t.b.v. was-/droogautomaat en voorzien van fonteintje en verwarming via c.v. Entree (ca. 1.72 x 1.55m) met trapopgang naar de eerste verdieping en een veiligheidsdeur (tochtsluis) naar de hal. De ruime hal (ca. 3.43 x 1.30m) waar de meterkast (v.v. 10 groepen) en een half betegelde zwevend toilet (ca. 1.31 x 0.91m) met fonteintje. De plavuizen vloer is doorgelegd naar de woon-kamer en voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming (leidingen 15cm uit elkaar gelegd i.p.v. 20 cm.) De woonkamer (ca. 4.52 x 5.10m) heeft een loopdeur, raampartijen aan de achterzijde onder de trapeen vaste trapkast te vinden. Hierin bevindt zich de vloerverwarmingsunit met aparte instelbare thermostaatkraan en is de kast voorzien van verstelbare rekken. De keuken (ca. 3.43 x 2.71m) is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een landelijke Brugmankeuken in L-opstelling met een 4-pits gaskookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie, geïntegreerde vaatwasser en veel praktische bergruimte. Het plafond op de begane grond is verlaagd en voorzien van inbouwspotjes, te bedienen via dual-dimmer.
De achtergevel heeft een kraantje en div. elektra-punten, het betegelde terras (ca. 5.34 x 5.10m) aan
de achterzijde is gelegen op het noorden. Verlichting is geïntegreerd in de wandvleugels.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat zwevend toilet. De eerste verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer. De eerste slaapkamer (ca. 3.25 x 2.15m) aan de achterzijde is voorzien van een radiator en raampartij. De tweede slaapkamer aan de achterzijde (ca. 5.19 x 2.75m) is voorzien van een radiator en raampartijen. De derde slaapkamer (ca. 3.58 x 2.75m) aan de voorzijde is voorzien van een radiator en raampartij. De badkamer (ca. 2.39 x 2.28m) met twee ramen is voorzien van een inloopdouche, luxe ligbad (v.v. instelbare 12-jetsbubbelsysteem en hangende tv) en een Brugman wastafelmeubel v.v. spiegel met luifel met elektra aansl. en lichtspots, separaat bedienbaar. De badkamer is geheel betegeld en v.v. diagonaal aluminium verlaagd systeemplafond. Het separaat zwevend wandcloset (ca. 1.23 x 1.03m) op de eerste verdieping is half betegeld, v.v. natuurstenen afwerking en spiegel hangkastje. Alle plafonds zijn voorzien van aluminium systeemplafond (Hunter Douglas)

Tweede verdieping
De overloop biedt toegang tot nog twee grote slaapkamers en een recent gebouwde extra badkamer. De tweede verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer. De badkamer (ca. 2.02 x 2.20m) aan de achterzijde is voorzien van een halfronde (Bruynzeel)douche, wastafelmeubel met twee extra hangkasten, een schuif-/bergkast met cv-installatie (Remeha CV-combiketel bouwjaar Nov. 2020). De vierde slaapkamer (ca. 2.40 x 5.10m) aan de voorzijde van de woning is voorzien van raampartijen en een radiator. De vijfde slaapkamer (ca. 4.03 x 2.80m) is voorzien van een loopdeur naar het ruim balkon met een fraaie weidse uitzicht, raampartijen en een radiator. Het balkon (ca. 2.13 x 5.10m) is afgeschermd met privacy-glaspanelen en betegeld, gelegen op het noorden, voorzien van een kraan en een (draai-) trapopgang naar het dak. Het is mogelijk om het (platte) dak (ca. 6.43 x 5.10m) te voorzien van zonnepanelen. Alle plafonds voorzien van aluminium systeemplafond (Hunter Douglas).

Details

• Bouwjaar: ca. 2004;
• Woonoppervlakte ca. 135 m²;
• Inhoud ca. 418 m³;
• Perceel ca. 124 m²;
• Gelegen op eigen grond;
• Beschikt over 5 slaapkamer en 2 badkamers;
• Volledig voorzien van houten kozijnen met dubbel glas (2020 geschilderd);
• Verwarming en warm water voorziening middels Remeha HR CV-combiketel bouwj. Nov. 2020
• Natuurlijke ventilatieroosters;
• Spachtelputz wandafwerking;
• Begane grond is voorzien van vloerverwarming, als hoofdverwarming;
• Verlichting voornamelijk middels lichtspotjes in het plafond, voorzien van dimmers;
• Isolerende voorzieningen gebouwschil en vloeren;
• Onderheid terras (ca. 27 m²) v.v. grote tuintegels aan waterpartij, gelegen op het noorden;
• Carport (ca. 20 m²) mogelijk om ca. 2 auto's te parkeren op eigen terrein;
• De achtergevel is voorzien van elektra en een buitenkraan (van binnen afsluitbaar);
• Plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming op de begane grond;
• Voorlopig Energielabel A;
• Ruime multifunctionele slaapkamers;
• Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Close

Recently viewed