Sold: Van der Waalsstraat 35, 2984 EP Ridderkerk

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Sold
€550,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 470 m²
Liveable area 139 m²
Acceptance By 15 August 2022
Status Sold

Note

General

Geschakelde woning met riante achtertuin en een perceel van circa 470 M² EIGEN GROND grenzend aan de singel, unieke zij-tuin en voortuin met oprit.
De woning beschikt over mooi lichtinval en deze is speels ingedeeld en is onder meer voorzien van een grote inpandige garage (binnendoor bereikbaar) in een geweldige woonwijk Het Zand aan de rand van Ridderkerk met op loopafstand van het natuurgebi... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00892
Asking price €550,000
Status Sold
Acceptance By 15 August 2022
Offered since 25 November 2021
Last updated 22 December 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1991
Roof materials Tiles
Rooftype Shed
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 470 m²
Effective area 139 m²
Content 518 m³
Surface area other inner rooms 15 m²
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside
Near park
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Leased
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Garden available Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ridderkerk B 1935 Ridderkerk B 1935
Area 470 m²
Ownership Full ownership

Description

Geschakelde woning met riante achtertuin en een perceel van circa 470 M² EIGEN GROND grenzend aan de singel, unieke zij-tuin en voortuin met oprit.
De woning beschikt over mooi lichtinval en deze is speels ingedeeld en is onder meer voorzien van een grote inpandige garage (binnendoor bereikbaar) in een geweldige woonwijk Het Zand aan de rand van Ridderkerk met op loopafstand van het natuurgebied de Gorzen, de Crezeepolder, winkelcentrum Vlietplein en directe aansluiting op rijkswegen. Deze bijzondere lichte woning is gelegen tegenover een groenstrook met afgrenzende vijferpartij.

Ground floor

Entree, hal met meterkast (gerenoveerd in 2016) en vloerverwarmingsunit, toegang tot de half betegelde toiletruimte met fonteintje. De inpandige garage is tevens bereikbaar vanuit de hal en vanuit buiten middels de garagedeur. De ruime, tuingerichte woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, glazen pui aan de achterzijde en biedt via een loopdeur toegang tot de ruime achtertuin (gelegen op het noordoosten) met zij-tuin (op het zuiden) met poort naar de oprit. De tuin is zeer vrij gelegen, achterzijde aangrenzend aan een sloot met de vlonder. De open keuken met prettig vrij uitzicht middels een erker aan de voorzijde is voorzien van een neutrale, rechte keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur te weten: losse koel/vriescombinaties, 4-pits kookplaat gas met afzuigkap, vaatwasser, fonteintje, grote oven en opbergvoorziening. Aan de rechterachterzijde van de begane grond is een ruimte geschikt voor extra slaapkamer, zo is de woning als bungalow in te delen. Deze ruimte is voorzien van kozijnen en een radiator. De hal is eveneens voorzien van een tegelvloer en biedt via een vaste trap toegang tot de 1e verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een ruime 3 slaapkamers en de badkamer. De kamers op de eerste verdieping zijn grotendeels voorzien van een vinylvloer,
De eerste slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ruim opgezet, voorzien van twee kozijnen en een radiator. Deze slaapkamer biedt ook toegang tot het betreden van de badkamer. Aan de achterzijde van de woning zijn nog twee slaapkamer te vinden, De tweede slaapkamer, gelegen aan de linkerzijde, is voorzien van een raamkozijn en radiator. De derde slaapkamer, gelegen aan de rechterzijde is ook voorzien van een raamkozijn en radiator. In de badkamer is een ligbad, toilet en wastafel te vinden.

Tweede verdieping:
De laatste slaapkamer van de woning is te vinden op de tweede verdieping, deze is voorzien van een vinyl vloer en geïsoleerd dak. De CV-opstelling (Intergas uit 2020) en de mechanische ventilatie-unit zijn als wandopstelling gesitueerd. De was/droog aansluiting is te vinden naast CV-opstelling. Toegang tot het balkon gelegen aan de voorzijde van de woning, gesitueerd op het zuidwesten.

Tuin:
Ruime achtertuin grenzend aan sloot met zij-tuin met poort naar de oprit.

Details

• Bouwjaar ca. 1991;
• Woonoppervlak ca. 139 m²;
• Perceel ca. 470 m² gelegen op eigen grond;
• De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing;
• Kamers eigen smaak in te delen;
• Verwarming en warm water middels een lease CV-combiketel (Intergas uit ca. 2020);
• Ruime inpandige garage binnendoor bereikbaar;
• Parkeergelegenheid op eigen oprit;
• Buitenschilderwerk dateert van ca. 2019;
• Badkamer en slaapkamer realiseerbaar op de begane grond;
• Ruime achtertuin grenzend aan singel en zij-tuin met poort naar de oprit;
• Diverse voorzieningen in de nabije omgeving Vlietplein, bushaltes en op korte afstand van het Oosterpark, natuurgebied de Crezeepolder en het grote winkelcentrum.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Close

Recently viewed