For sale: 's-Gravendijkwal 143B, 3021 EL Rotterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
€895,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 214 m²
Liveable area 259 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Zeer indrukwekkend appartement vanaf het moment dat u binnenkomt!

Wie dacht dat er hier nog een woonruimte beschikbaar was van bijna 260m² met 4 slaapkamers, 3 badkamers en een buitenruimte….?
Stijlvol en op loopafstand van het centrum in de Middelland buurt waar dit in 1910 gebouwde appartement, maar volledig in 2020 gerenoveerde pand mèt energielabel A en nieuwe fundering wordt aangeboden... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00812
Asking price €895,000
Acceptance By consultation
Offered since 03 December 2020
Last updated 30 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1901
Certifications Energy performance advice
Fire safety
Isolations Cavity wall
Floor
Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 214 m²
Effective area 259 m²
Content 850 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 7 of which (4 bedrooms)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Energy index 1.19
Boiler
Type of boiler HR Remeha 40 Liter
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has an alarm Yes
Garden available Yes
Has home automation Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Description

Zeer indrukwekkend appartement vanaf het moment dat u binnenkomt!

Wie dacht dat er hier nog een woonruimte beschikbaar was van bijna 260m² met 4 slaapkamers, 3 badkamers en een buitenruimte….?
Stijlvol en op loopafstand van het centrum in de Middelland buurt waar dit in 1910 gebouwde appartement, maar volledig in 2020 gerenoveerde pand mèt energielabel A en nieuwe fundering wordt aangeboden

Wij nodigen u uit om deze fantastische en royale stijlvolle benedenwoning met 2 woonlagen en royale zonnige stadstuin met totaal circa 259 m2 te komen bewonderen.

Het appartement maakt deel uit van een werkelijk prachtig gerenoveerd pand met hoge plafonds. Het appartement is uit 1910 en bestaat uit twee zeer luxe verbouwde woningen en gelegen aan de statige 's-Gravendijkwal. Een toplocatie te midden van het bruisende Rotterdamse leven.

Funderingsproblemen in Rotterdam? Dat is niet het geval aan de 's-Gravendijkwal 143B. De fundering is in 2020 volledig vernieuwd doormiddel van 28 heipalen, deze palen bevinden zich 22.5 meter diep in de grond.

Alle ruimtes van het luxueuze project zijn met oog voor detail gerenoveerd in 2020, waarbij een combinatie is gemaakt van een hoogwaardig afwerkingsniveau zoals bijvoorbeeld een licht eiken kleur visgraat vloer en accentuering van het authentieke karakter van rond 1900. De 's-Gravendijkwal 143B beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en 3 badkamers. Daarnaast is er volgens de modernste maatstaven voorzien in een maximale geluidswering en beperking van het energiegebruik (Label A) in door o.a toepassing van HR++ glas en een moderne installatietechniek zoals mechanische ventilatiesysteem, susventilatieroosters voor optimale rust in de stad, een Remeha HR-CV-ketel met een capaciteit van 40 liter en ingebouwde bluetooth stereo muziekinstallatie in elke badkamer. Op elke woonlaag bevindt zich in een LCD-scherm dat onderdeel is van een domotica systeem door het huis

Het Nieuwe Westen heeft een mix van wonen met grootstedelijke allure én typische volksbuurten. De buurt is een echte stadswijk met mooie singels, het Park bij de Euromast, Museum Boijmans Van Beuningen, interessante winkelstraten en ruime pleinen op loopafstand. En niet te vergeten het Erasmus Medisch Centrum. Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen in het Heemraadspark en bereik je binnen een korte tijd Diergaarde Blijdorp. Verdere voorzieningen zoals sportverenigingen en scholen zijn in de buurt te vinden. Er valt hier ontzettend veel te ontdekken! Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer – o.a. Metro 300 m - en de uitvalswegen (A13/A20).

Ground floor

Begane grond
Entree met prachtig tochtportaal voorzien van de nieuwe meterkast, luxe toilet bevindt zich op de overloop met ruimte voor de garderobe volledig voorzien van lichtspotjes in het plafond, en prachtige mat zwarte deuren die u in de gehele woning treft. Een statige brede trap met mat zwarte trapleuning, deze geeft toegang tot het souterrain. Aan de voorzijde van de woning is een studeerkamer (ca. 3.38 x 2.43m) gesitueerd, de studeerkamer is voorzien van een designradiator en een prachtige raampartij gericht op de bruisende 's-Gravendijkwal.
De wandafwerking is volledig vlak gestuukt en de woning beschikt over lichtsportje in het plafond.
Via de entree en de overloop treft u een royale en sfeervolle woonkamer (ca. 7.97 x 5.08m) met mat zwarte deuren, prachtige licht eiken kleur visgraat vloer en grote klassieke stijl raampartijen. In de woonkamer is LCD-scherm dat onderdeel is van het Domotica systeem te vinden. Aan de achterzijde een terras welke door middel van prachtige openslaande deur toegang geeft tot de fijne royale stadstuin. De stadstuin is maar liefst 10.50 meter diep. De uitstekende en met oog voor detail afgewerkte woning is voorzien van een luxe afgewerkte open woonkeuken. De nieuwe keuken (ca. 5.75 x 3.70m) is van alle gemakken voorzien en is onder andere uitgerust bakoven met magnetron, stoomoven met magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, vierpits inductiekookplaat met kookveld afzuigsysteem en lichtspotjes in het plafond. Op de begane grond treft u ook de eerste slaapkamer (ca. 6.44 x 3.73 m). Via de woonkamer is de mogelijkheid om de stadstuin te bereiken middels de openslaande deur. De slaapkamer is voorzien van een designradiator, klassieke stijl openslaande ramen, en badkamer ensuite. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een hangend wandcloset, ingebouwde bluetooth stereo muziekinstallatie, lichtspiegel, fonteintje en inloopdouche met regendouchekop. Vervolgens loopt u vanuit de slaapkamer naar de overloop, waar u middels de luxe brede trap het souterrain betreedt.

Souterrain (ca. 2.30 hoog)
Het souterrain is in 2020 uitgegraven waardoor het nu een volwaardige verdieping is voorzien van vloerverwarming, twee badkamers en maar liefst drie slaapkamers.
Middels de hal treft u het tweede LCD-scherm dat onderdeel is van het Domotica systeem.
De tweede slaapkamer (ca. 5.91 x 4.62m) aan de achterzijde van de woning is voorzien van een radiator als bijverwarming voor de vloerverwarming, de originele vloerbalken, lichtsportjes in het plafond en een openslaande deur die toegang verschaft naar het zonnige terras gelegen op het westen. De badkamer ensuite (ca. 2.31 x 1.79m) is voorzien van een hangend wandcloset, ingebouwde bluetooth stereo muziekinstallatie, fonteintje, moderne lichtspiegel brede inloopdouche van ca. 1.25m breed met regendouchekop.
De derde slaapkamer is de hoofdslaapkamer (ca. 6.91 x 4.83m) gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een openslaande deuren naar de zonnige stadstuin. De slaapkamer is voorzien van de originele binnenmuur van 1901 een accentuering van het authentieke karakter van het begin van de twintigste eeuw. In de royale slaapkamer is een nis gecreëerd met spot verlichting voor het accentueren van een kunstobject.
De ruime badkamer (ca. 2.75 x 3.28m) is volledig betegeld met grote marmertegels en is voorzien van een prachtige inloopdouche met regendouchekop, ingebouwde bluetooth stereo muziekinstallatie, luxe dubbele wastafel, grote lichtspiegel en toilet voorzien van hangend wandcloset.
De vierde slaapkamer (ca. 3.76 x 3.28m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning, voorzien van een souterrainraam, susventilatierooster en een designradiator.
De woning is voorzien van twee bergruimtes, deze bevinden zich aan de voorzijde van de woning.
De eerste berging (ca. 2.33 x 0.90m) is voorzien van een mechanische ventilatie box. De tweede berging (ca. 4.60 x 0.85m) aan de linkerzijde van de woning is voorzien van de Remeha CV-ketel uit 2020 met een capaciteit van 40 liter, in deze ruimte is er nog een mechanische ventilatie box.
Onder de brede trap naar het souterrain is een trapkast gerealiseerd, deze trapkast is ca. 2.31 meter diep en biedt voldoende opbergruimte.
Aan de voorzijde is een multifunctionele ruimte te vinden (ca. 3.38 x 2.43m), deze ruimte is voorzien van een was/droog aansluitingen en een op maat gemaakte stellage voor de wasmachine en droger. Deze wasruimte is voorzien van voldoende bergruimte en een souterrainraam gericht op de 's-Gravendijkwal.

Achtertuin:
Een fijne brede en diepe stadstuin van 82 m² gelegen op het zonnige westen, prima georiënteerd en een heerlijke plek om even weg te zijn uit de stadse perikelen.
In de achtergevel is ook een tuinkast (ca. 1.33 x 0.90m) te vinden voor het bergen van alle zaken voor de tuin.

Details

- Bouwjaar: 1901;
- Woonoppervlakte circa 259 m²;
- Gelegen op eigen grond;
- Beschikt over 4 slaapkamer en 3 badkamers;
- Vereniging van Eigenaren; KVK inschrijving;
- Actieve vereniging van eigenaars met een maandelijkse bijdrage van € 167,-;
- De huidige eigenaar heeft op eigen kosten de fundering vernieuwd en alle aan- en afvoerbuizen waardoor de VVE daar niet mee is belast.

Volledig gerenoveerd in 2019 en 2020, waarbij o.a. de volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd:
- Volledig nieuwe kozijnen met HR++ glas;
- Susventilatieroosters;
- Volledig vlak gestuukte wandafwerking;
- Verlichting voornamelijk middels lichtspotjes in het plafond;
- Isolerende voorzieningen gebouwschil en vloeren;
- Fundering vernieuwd doormiddel van 28 heipalen, deze palen bevinden zich 22.5 meter diep in de grond;
- Nieuw leidingwerk (inclusief riolering);
- Souterrain uitgegraven naar een hoogte van ca. 2.30m;
- Souterrain is voorzien van vloerverwarming;
- Mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie;
- Domotica systeem LCD-scherm op elke woonlaag;
- Volledig vernieuwde meterkast en elektra;
- Luxe uitgevoerde sanitaire voorzieningen;
- Luxe uitgevoerde mat zwarte keuken;
- Elke badkamers is voorzien van een ingebouwde bluetooth stereo muziekinstallatie;
- De openslaande deur woonkamer tussen de woonkamer en de eerste slaapkamer geeft toegang tot de trap naar de stadstuin;
- Tuin (82 m²) voorzien van grote tuintegels op souterrain niveau gelegen op het westen;
- De achtergevel is met buiten stuuk vlak gestuukt;
- Eikenhouten kleur visgraat vloer in het gehele appartement;
- Gebouwschil volledig vernieuwd tot energielabel A;
- Ruime multifunctionele ruimtes in het souterrain ;

- Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Rotterdam Estate Makelaardij
Makelaar: Ralph Wagner

+31(0)10 870 0284
+31(0) 6 1864 12 58
Close

Recently viewed