Sold: Ben Websterstraat 64, 3069 XJ Rotterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Sold
€299,900
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 153 m²
Liveable area 104 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Opzoek naar een ruime instapklare woning in een kindvriendelijke wijk? Dan is deze volledig afgewerkte woning aan de Ben Websterstraat 64 in de wijk Zevenkamp in Rotterdam het bekijken waard!

Gelegen aan de Ben Websterstraat 64, op de grens van de wijk Zevenkamp en Nesselande, bevindt zich deze volledig afgewerkte 5-kamerwoning van ca. 104 m2. De woning heeft o.a. een fijne indeling, wordt o... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00814
Asking price €299,900
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 25 November 2020
Last updated 18 February 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1987
Roof materials Bitumen
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 153 m²
Effective area 104 m²
Content 364 m³
Surface area external storage rooms 9.3 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation South west
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating District heating
Heating District heating
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Rotterdam BA 2172 Rotterdam BA 2172
Area 153 m²
Range Condominium
Ownership Ground lease
Charges Temporary,

Description

Opzoek naar een ruime instapklare woning in een kindvriendelijke wijk? Dan is deze volledig afgewerkte woning aan de Ben Websterstraat 64 in de wijk Zevenkamp in Rotterdam het bekijken waard!

Gelegen aan de Ben Websterstraat 64, op de grens van de wijk Zevenkamp en Nesselande, bevindt zich deze volledig afgewerkte 5-kamerwoning van ca. 104 m2. De woning heeft o.a. een fijne indeling, wordt optimaal voorzien van daglicht en biedt voldoende opbergruimte. De diepe achtertuin op het zuidwesten biedt de gelegenheid om fijn te genieten van de zon met voldoende privacy.

De woning bevindt zich in de kindvriendelijke wijk Zevenkamp, op de grens van de nieuwbouwwijk Nesselande, op loopafstand van diverse voorzieningen waaronder winkelcentrum Ambachtsland, gezondheidscentra en (basis)scholen en nabij openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Daarnaast bevindt de woning zich in de nabije omgeving van recreatiegebieden zoals de Zevenhuizerplas met daarbij het strand, het Wollefoppenpark en het boulevard van Nesselande.

Ground floor

BEGANE GROND

Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is volledig betegeld en is voorzien van een zwevend closet.

Middels de hal is de ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning te bereiken. De keurig afgewerkte woonkamer is ruim opgezet, voorzien van een opbergkast en wordt middels de schuifpui voorzien van voldoende licht.

Via de woonkamer is de 14,5 meter diepe tuin op het Zuidwesten te betreden. Het eerste gedeelte van de achtertuin is voorzien van een veranda waardoor er een fijn zitgedeelte is gecreëerd. Verder is de tuin voorzien van een keurig onderhouden natuurlijke grasmat en kunt u volop van de zon genieten in alle privacy.

De moderne open keuken in witte en zwarte kleurstellingen is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, magnetron, vaatwasser, koel- en vriescombinatie en inductiekookplaat met afzuiging. Daarnaast biedt de keuken voldoende opbergruimte.

De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer in een donkere kleurstelling met vloerverwarming.

1e VERDIEPING

Middels de gestoffeerde trap is de eerste verdieping te bereiken. Via de overloop zijn alle vertrekken op de eerste verdieping te betreden. Slaapkamer I bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een perfect en volledig afgewerkte dakkapel welke de ruimte voorziet van voldoende daglicht en opbergruimte creëert. Slaapkamer II en slaapkamer III zijn ruim opgezet en voorzien van voldoende daglicht middels de grote raampartijen. Waarbij slaapkamer II ook voorzien is van een groot dakkapel. De raampartijen aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken.

De volledig betegelde badkamer in witte en zwarte kleurstellingen is voorzien van een ruime douche, welke is afgesloten middels een glazen deur, dubbele wastafel met meubel met spiegel en verlichting, apart toilet en design radiator.

De gehele 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloer.

2e VERDIEPING

Middels de trap op de 1e verdieping is de zolderverdieping te bereiken. De overloop is ruim opgezet en voorzien van voldoende opbergruimte. De wasmachineaansluiting bevindt zich op deze etage.

De slaapkamer op de zolderverdieping is ruim opgezet en alsook voorzien van een perfect en volledig afgewerkte dakkapel met rolluiken welke de ruimte voldoende belicht en opbergruimte creëert.

Details

- Warm water en verwarming middels stadsverwarming;
- Erfpacht afgekocht tot 15-01-2037;
- Berging in de voortuin;
- Raampartijen aan de achterzijde voorzien van rolluiken
- Keurig onderhouden
- Gratis parkeren voor de deur;
- Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Extra

Close

Recently viewed