Sold: Bolkruid 137, 3068 DL Rotterdam

Sold
€270,000
Type of residence House, single-family house, Staggered, drive-in house
Plot size 96 m²
Liveable area 138 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

In de gezellige, ruim opgezette, groene woonwijk Ommoord vindt u deze royale 5-kamer (voormalige drive-in) woning met een oppervlakte van maar liefst 138 m².

Oorspronkelijk zijn deze woningen ontworpen als Drive-in woning met parkeermogelijkheid op de begane grond. Bij deze woning is de voorgevel vervangen voor openslaande deuren en is er een grote woon- / kantoorruimte gecreëerd. Hierdoor... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00694
Asking price €270,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 01 October 2019
Last updated 24 March 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, Staggered, drive-in house
Type of construction Existing estate
Construction period 1971
Surfaces and content
Plot size 96 m²
Effective area 138 m²
Content 473 m³
Surface area external storage rooms 6.4 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Features
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower
Toilet
Washbasin furniture
Washingmachine connection
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

In de gezellige, ruim opgezette, groene woonwijk Ommoord vindt u deze royale 5-kamer (voormalige drive-in) woning met een oppervlakte van maar liefst 138 m².

Oorspronkelijk zijn deze woningen ontworpen als Drive-in woning met parkeermogelijkheid op de begane grond. Bij deze woning is de voorgevel vervangen voor openslaande deuren en is er een grote woon- / kantoorruimte gecreëerd. Hierdoor is er de mogelijkheid tot kantoor aan huis, of het creëren van extra woonruimte.
Voor de woning heeft u de mogelijkheid om de auto te parkeren. En achter de woning vindt u de grote achtertuin van ca 74 m² gelegen op het zuid westen.

Voorzieningen in de buurt: scholen, diverse winkelcentra zoals het Alexandrium, uitvalswegen, sport- en recreatievoorzieningen zoals de Zevenhuizerplas, Lage Bergse Bos en De Rottemeren. Tevens is de woning gelegen in de directe nabijheid van openbaar vervoerverbindingen zoals trein- en metrostation en bussen. De uitvalswegen als A20 en A16 zijn goed bereikbaar.

Ground floor

Begane grond
Entree, hal met meterkast. U heeft toegang tot de beneden etage die in het verleden in gebruik was als drive-in garage. De voorpui is tegenwoordig voorzien van houten openslaande deuren voorzien van dubbelglas.

Begane grond | Showroom / Afzonderlijke woonruimte
De benden etage is te gebruiken als kantoorruimte, showroom, of als afzonderlijke woonruimte. Deze ruimte is voorzien van een strakke 30x60 vloertegel en een verlaagd systeemplafond.
De begane grond is tevens voorzien van kleine sanitaire ruimte met toilet en douche. Aan de achterzijde vindt u de keuken met een keukenblok voorzien van 3-pit elektrische kookplaat en een RVS spoelbak. De keuken is voorzien van een laminaatvloer met tegel-look. Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Achtertuin:
De achtertuin is ca 16,40 meter diep en voorzien van een achterom. Achter in de tuin vindt u een vrijstaande houten schuurtje. De tuin is gelegen op het zonnige zuid westen waar u met name kunt genieten van de middag en avondzon.

Via de vaste trap in de entreehal bereikt u de eerste etage

Eerste etage | Woongedeelte
U arriveert in de ruime woonkamer. Door de witte vloertegel oogt de woonkamer bijzonder licht, ruim en aangenaam. Aan de achterzijde vindt u de ruime woonkeuken. Dee keuken is voorzien van een kunststof werkblad en keukenkastjes rondom. Een vaatwasser (geeft foutcode), een 4-pits gas kookplaat, oven, koelkast en spoelbak.
Via de vaste trap in de woonkamer bereikt u de 2e etage

Tweede etage | Slaapgedeelte
Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers aan de voorzijde (4,09 x 2,18 meter) en (4,09 x 2,11 meter) en de Masterbedroom aan de achterzijde (4,33 x 3,02 meter). De badkamer is voorzien van douche, wastafelmeubel, wandcloset en opstelplaats van de wasmachine. Ook vindt u op de overloop nog een bergingkast met opstelplek voor de CV-ketel Intergas Prestige van ca. 5 jaar oud. Noodluik naar het dak.

Garden

Achtertuin van ca. 16,40 x 4,50 meter, gelegen op het zuid westen.

Details

- Erfpacht afgekocht !! tot de einddatum (31-12-2093)
- Bouwjaar 1971
- Woonoppervlakte 138 m²
- Perceel oppervlakte 96 m²
- Kunststofkozijnen met dubbelglas op 1ste en 2e etage
- Houten kozijnen met dubbelglas op de begane grond
- CV-ketel 2014, Intergas Prestige met ingebouwde voorraad boiler
- Oplevering in overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

Extra

Close

Recently viewed