Sold: Handelsplein 42, 3071 PR Rotterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Sold
€615,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 137 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op zoek naar een unieke woonomgeving een karakteristiek gebouw dat oorspronkelijk in gebruik was als pakhuis? Mis deze kans dan niet! In het gerenoveerde Entrepotgebouw (De Vijf Werelddelen anno 1879) komen heden en verleden samen en vindt u ruime, luxe woningen waar het authentieke karakter zoveel mogelijk behouden is gebleven. Het Entrepotgebied ligt op de Kop van Zuid waar veel te beleven is... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00867
Asking price €615,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 06 August 2021
Last updated 13 September 2021
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1879
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 137 m²
Living area 26.99 m²
Content 594 m³
Surface area external storage rooms 9 m²
Surface area external, linked storage rooms 34 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location At waterside
Near public transport
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Double sink
Shower
Washingmachine connection
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a French balcony Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Description

Op zoek naar een unieke woonomgeving een karakteristiek gebouw dat oorspronkelijk in gebruik was als pakhuis? Mis deze kans dan niet! In het gerenoveerde Entrepotgebouw (De Vijf Werelddelen anno 1879) komen heden en verleden samen en vindt u ruime, luxe woningen waar het authentieke karakter zoveel mogelijk behouden is gebleven. Het Entrepotgebied ligt op de Kop van Zuid waar veel te beleven is. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de Jachthaven "City Marina" met gezellige terrasjes. Verder kunt u uitwijken naar de Wilhelminapier waar u restaurants als Hotel New York en Las Palmas vindt. Ook het centrum is snel en gemakkelijk bereikbaar via de Willemsbrug of de Erasmusbrug. Tevens zit u via de Laan op Zuid heel snel op de Ring en brengt het openbaar vervoer u overal heen!
Het appartement is voorzien van moderne industriële uitstraling en een ruim dakterras van maar liefst 34 m², waar de skyline van Rotterdam te bewonderen is!

Laat deze kans niet lopen, plan nu een bezichtiging!

Ground floor

- In de ondergelegen parkeergarage bevindt zich de eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats wordt u aangeboden voor € 25.000,- k.k.
Bij binnenkomst op de 3e etage krijgt u door de hoge plafonds en vides meteen een ruimtelijk gevoel en doormiddel van de prachtige raampartijen aan de achterzijde van het appartement (met uitzicht op de Hef en de Willemsbrug) valt er extra veel licht naar binnen. Zeer ruime entree/eetkamer (ca. 3.05 x 5.20m), vaste bergkast, meterkast en half betegeld toilet met fontein. Aan ruimte geen gebrek, want de loft bestaat uit drie verdiepingen (alle met elkaar verbonden door middel van grote vides) en heeft een groot dakterras! De woonkamer (ca. 5.19 x 5.20m) is ontzettend ruim en vormt een mooi geheel met de open keuken. De open keuken van het merk Bulthaup met diverse inbouwapparatuur t.w. een 4-pits inductiekookplaat, combi-oven, koel-vries combinatie en een vaatwasser. Alle apparatuur is van Siemens.

Op de 4e etage vindt u een vide (ca. 2.95 x 5.21m) die qua ruimte vrij in te delen is. Zo kunt u er bijvoorbeeld een werk- of zitkamer van maken. Op de vierde etage is ook een bergkast met opstelling CV-combiketel en mechanische ventilatie te vinden. Grote schuifdeuren leiden naar het riante dakterras (ca. 6.40 x 5.21m). Lekker eten en tegelijkertijd genieten van een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam en de Maas, wie wil dat nu niet?

Op de 2e etage van deze loft bevinden zich twee ruime slaapkamers die middels de industriële badkamer half worden gescheiden.
De eerste slaapkamer (ca. 3.17 x 4.60m) bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een radiator. De tweede slaapkamer (ca. 5.33 x 4.60m) bevindt zich aan de achterzijde van het appartement, deze is voorzien van twee radiatoren en de kozijnen in de tweede slaapkamer zijn van kuststof en voorzien van dubbelglas. De high-tech-unit (ca. 4.53 x 1.50m) is voorzien van apart toilet en bergruimte met wasmachine- en drogeraansluiting. De badkamer (ca. 2.75 x 1.50m) is voorzien van een ligbad en dubbele RvS wastafel.

Het gehele appartement (met uitzondering van keuken, wc’s en badkamer) is voorzien van eikenhouten parketvloer en strakke wandafwerking. De originele stalen draagbalken zijn behouden gebleven evenals de gemetselde muur aan de voorzijde van het appartement.

Details

• Privé parkeerplaats (circa 9 m²), vraagprijs parkeerplaats is € 25.000,- k.k.;
• Renovatiejaar Entrepotgebouw: circa 1997;
• Bouwjaar: circa 1879;
• Woonoppervlakte: circa 137 m²;
• Inhoud: circa 567 m³;
• Erfpacht: afgekocht tot 17-12-2045;
• VvE bijdrage woning: circa € 175,51 per maand;
• VvE bijdrage parkeerplaats: circa € 20,- per maand;
• Verwarming en warm water middels CV-combiketel;
• Rijksmonument;
• Lift aanwezig;
• Eigen berging in de onderbouw van het complex: circa 4 m²;
• Oplevering: circa september 2021.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Close

Recently viewed