Definition

Wonen in het hart van Zuid? Neem dan snel een kijkje in dit 2-kamer appartement!

Het appartement is gesitueerd op de begane grond van het appartementencomplex en beschikt o.a. over een royale woon- en slaapkamer, welke toegang biedt tot de ruime achtertuin gelegen op het zuidoosten.

De woning is centraal gelegen nabij vele stadsvoorzieningen. Het winkelcentrum Zuidplein, het grootste stadspark van Nederland, zwemcentrum Rotterdam, bus- en metrolijnen naar Rotterdam centrum zijn op loopafstand.

Ground floor

Begane grond:
Entree/hal, met een trapkast, vaste kast met de meterkast en boiler.

Volledig betegelde badkamer met een doucheruimte, wastafel en toilet.

Royale woonkamer (ca. 7.40m x 3.55m) gelegen aan de voorzijde met veel lichtinval, beschikt over een laminaatvloer, kunststof kozijnen met dubbel glas en een gaskachel.

Middels en-suite deuren bereikt u de slaapkamer (ca. 4.58m x 3.55m) welke is gelegen aan de achterzijde. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, een grote inbouwkast en 2 vaste kasten. 
Vanuit de slaapkamer, middels een schuifpui, betreedt u de ruime achtertuin (ca. 9.50m x 5.90m) gelegen op het zuidoosten.
De tuin beschikt over een zonwering en een schuur.

Keuken, eveneens gelegen aan de achterzijde, voorzien van een eenvoudig keukenblok met een koel-/vriescombinatie, spoelbak en voldoende opbergruimte.

Garden

Gelegen op het zuiden, circa 11.60m x 5.90m
Berging, circa 2.11m x 5.90m

Details

• Bouwjaar circa 1939;
• Woonoppervlakte circa 64 m2;
• Gelegen op eigen grond;
• Royale achtertuin gelegen op ZuidOost;
• Verwarming middels een gaskachel en warm water middels een elektrische boiler;
• Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
• Actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €44,40 per maand; 
• In de directe omgeving zijn veel dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden; 
• Oplevering: in overleg, kan spoedig.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze

Features