Sold: Piet Cottaarstraat 79, 3043 JR Rotterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Sold
€400,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 101 m²
Liveable area 127.9 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Geweldig ruime 3-laagse eengezinswoning gelegen in de wijk Kleinpolder in Rotterdam Overschie! Deze luxe, strak afgewerkte HOEKwoning, gebouwd in 2017, heeft 4-slaapkamers, een tuin op het noordwesten en biedt genoeg parkeergelegenheid voor de deur.
Het is mogelijk om van de hoofdslaapkamer 2 slaapkamers te creëren.

Omgeving
Vanuit de wijk Kleinpolder-Oost, in Rotterdam-Overschie zijn st... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00799
Asking price €400,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 30 September 2020
Last updated 26 November 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 2017
Surfaces and content
Plot size 101 m²
Effective area 127.9 m²
Living area 32 m²
Content 438 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

Geweldig ruime 3-laagse eengezinswoning gelegen in de wijk Kleinpolder in Rotterdam Overschie! Deze luxe, strak afgewerkte HOEKwoning, gebouwd in 2017, heeft 4-slaapkamers, een tuin op het noordwesten en biedt genoeg parkeergelegenheid voor de deur.
Het is mogelijk om van de hoofdslaapkamer 2 slaapkamers te creëren.

Omgeving
Vanuit de wijk Kleinpolder-Oost, in Rotterdam-Overschie zijn steden zoals Den Haag, Delft, Utrecht en Gouda goed en snel bereikbaar via de verbindingswegen A20 en de A13. De woning ligt op 15 min. fietsafstand van Rotterdam centrum. Het openbaarvervoer (bus) richting Rotterdam Centraal is op 5 min. loopafstand te bereiken. In de directe omgeving van de woning bevinden zich diverse winkels, scholen en Diergaarde Blijdorp op loopafstand.

Ground floor

Begane grond:
Entree, hal met hangend toilet met fonteintje en meterkast. De hal biedt toegang tot de woonkamer aan de achterkant van de woning. De gehele begane grond is voorzien van tegellaminaat met vloerverwarming. De ruim opgezette woonkamer is voorzien van een ruime trapkast. Middels de woonkamer is de tuin op het noordwesten te bereiken. De professioneel aangelegde tuin, met schuur, wordt voldoende voorzien van licht. De houten berging is voorzien van elektra en verlichting.

De nieuwe luxe open keuken in hoogglans wit is voorzien van een donker keukenblad en diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vriezer, 5-pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. De indeling van de keuken zorgt voor voldoende werk, - en opbergruimte en sluit uitstekend aan op de woonkamer.

Eerste etage:
Middels de overloop zijn alle vertrekken op de eerste etage te bereiken. De zeer ruime masterbedroom is gesitueerd aan de voor- en achterzijde van de woning. Het ruime aantal vierkante meters biedt de optie om de kamer in twee te delen middels het plaatsten van een muur. De ruime tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van voldoende licht.

De volledig betegelde badkamer in lichte en donkere kleurstellingen heeft een luxe uitstraling. De badkamer is voorzien van een ligbad, hangend closet, ruime inloopdouche, wasmeubel met spiegel en goede ventilatie middels mechanische ventilatie.

Tweede etage:
Middels de overloop op de zolder etage zijn alle ruimtes bereikbaar. De slaapkamer aan de achterzijde is ruim opgezet en voldoende belicht middels een dakraam. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim opgezet en voldoende voorzien van licht. De wasruimte is voorzien van een wasmachine aansluiting en is tevens de opstelplaats voor de cv ketel en mechanische ventilatie.

Details

• Bouwjaar: 2017;
• HOEKwoning;
• Gebruiksoppervlak circa 128 m²;
• Inhoud circa 438 m³;
• Eigen grond;
• Verwarming en warm water middels CV-ketel;
• Woning is opgeleverd met het Woningborg garantie certificaat;
• Gelegen in een kindvriendelijke wijk;
• Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Floor plans

Close

Recently viewed