Sold: Sint-Jobskade 348, 3024 EN Rotterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Sold
€342,500
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 63 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Het appartement aan de Sint-Jobskade 348 is een goed onderhouden 2-kamer appartement gesitueerd op de 4e verdieping van een jong appartementencomplex, met een zeer actieve Vereniging van Eigenaren en een energielabel A.
De instapklare woning staat op eigen grond en is onder andere voorzien van een woonkamer met open keuken, slaapkamer met balkon en een keurige badkamer.

De Lloydpier en naas... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00953
Asking price €342,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 20 September 2022
Last updated 29 November 2022
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Seniors
Construction period 2006
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Floor Surface 63 m²
Content 204 m³
External surface area 7 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Outdoors
Location On waterway
Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Floor heating
Has an elevator Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Description

Het appartement aan de Sint-Jobskade 348 is een goed onderhouden 2-kamer appartement gesitueerd op de 4e verdieping van een jong appartementencomplex, met een zeer actieve Vereniging van Eigenaren en een energielabel A.
De instapklare woning staat op eigen grond en is onder andere voorzien van een woonkamer met open keuken, slaapkamer met balkon en een keurige badkamer.

De Lloydpier en naastgelegen Müllerpier vormen samen het Lloydkwartier. Met voldoende parkeerruimte, hotel, theater, cafés en restaurants, een supermarkt (AH), kinderdagverblijven en (sport)scholen. Een plek om te wonen en werken, uit te gaan en te ontspannen. De Müllerpier is een rustige binnenstedelijke woonplek met een sterk maritiem karakter. Op 5 minuten fietsen van de binnenstad, 8 autominuten van de Ring Rotterdam en met uitstekende openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving. Bovendien is de opstapplaats voor de watertaxi aan de Sint-Jobshaven waardoor je bijvoorbeeld binnen 2 minuten op het gezellige Katendrecht bent. De Müllerpier is een rustig gelegen gebied met weinig verkeer maar toch heel centraal vlakbij alle voorzieningen als supermarkt, sportschool, scholen en openbaar vervoer. Het voormalig havengebied is getransformeerd tot een eigentijds woon- en werkgebied met veel creatieve bedrijvigheid.
Aarzel niet en maak met ons de afspraak om de woning een keer te bekijken!

Ground floor

Begane grond:
Afgesloten entree met lift en trappenhuis en aan de buitenzijde het bellentableau en de brievenbussen.
Berging op de 1e verdieping.

4e verdieping:
De meterkast bevindt zich in de centrale hal naast de voordeur.
Entree/hal voorzien van een laminaatvloer, aan de linkerzijde is het toilet met fonteintje te vinden. Naast het toilet bevindt zich de deur die toegang verschaft tot de inpandige bergruimte met daarin de aansluiting voor de wasmachine, vloerverwarming unit en het mechanische ventilatiesysteem.

Tegenover het toilet en de berging is de toegang tot de betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een bad douche-combinatie, radiator en een wastafel.

Vervolgens loopt u vanuit de entree door naar de lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer en een open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur: vaatwasser, spoelbak, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, wasemkap en een oven.
Naast de keuken is er een ruimte aanwezig welke bijvoorbeeld gebruikt kan worden als bijkeuken.

Naast de woonkamer is de slaapkamer te vinden, deze is tevens toegankelijk via de overloop bij de entree. Grenzend aan de slaapkamer via een glazen schuifdeur is de zitkamer. Via deze kamer is er toegang tot het balkon met o.a. prachtig uitzicht op de Euromast.

*Zie de bijgevoegde plattegrond voor de gedetailleerde maatvoering en indeling.

Details

• Bouwjaar ca. 2006;
• Woonoppervlakte ca. 63 m²;
• Gelegen op eigen grond;
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
• Het appartement is voorzien van vloerverwarming;
• Energielabel A;
• Volledig geïsoleerd;
• Op de 1e verdieping is de berging te vinden van ca. 3 m²;
• Actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage ca. €110 per maand;
• In de directe omgeving zijn veel dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden;
• Oplevering: in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Close

Recently viewed