Sold: Valkeniersweg 79M, 3075 AZ Rotterdam

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25
Sold
€229,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house, courtyard house
Plot size 87.1 m²
Liveable area 87.1 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Een eengezinswoning met berging, voorzien van een sfeervolle vide, met eigen parkeerplaats gelegen in de wijk Vreewijk. In 1 woord; Compleet!

De 3 kamer woning van ca. 87 m2 heeft o.a. een fijne indeling en wordt optimaal voorzien van daglicht middels de sfeervolle vide. De woning maakt deel uit van het complex genaamd ‘’De Valkenier’’ welke is opgeleverd in 2002. Daarnaast behoren een ruime... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00816
Asking price €229,000
Service costs €95.01
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 09 December 2020
Last updated 03 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house, courtyard house
Type of construction Existing estate
Construction period 2003
Roof materials Bitumen
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 87.1 m²
Effective area 87.1 m²
Content 258 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 2 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near park
On a quiet street
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes

Description

Een eengezinswoning met berging, voorzien van een sfeervolle vide, met eigen parkeerplaats gelegen in de wijk Vreewijk. In 1 woord; Compleet!

De 3 kamer woning van ca. 87 m2 heeft o.a. een fijne indeling en wordt optimaal voorzien van daglicht middels de sfeervolle vide. De woning maakt deel uit van het complex genaamd ‘’De Valkenier’’ welke is opgeleverd in 2002. Daarnaast behoren een ruime externe berging en een parkeerplaats tot de woning.

De wijk Vreewijk, welke in 1900 als dorp is opgezet, wordt gekenmerkt door veel groen. Het stratenplan ,welke is ontwikkeld door de bekende architecten Berlage en Granpré Molière, is gebaseerd op het oorspronkelijke sloten- en greppelpatroon van de voormalige polder. Daarnaast zijn de woningen ontworpen door de architecten Granpré Molière, J.H. de Roos en W.F. Overeijnder. Bij de bouw van het fraai gelegen hofje is geprobeerd het oorspronkelijke karakter van de wijk zoveel mogelijk in stand te houden.

De woning is optimaal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen waaronder winkels, gezondheidscentra, (basis)scholen en openbaarvervoer. Ten slotte bevinden uitvalswegen richting het centrum van Rotterdam, Den Haag en Amsterdam zich op ca. 5 min. rijafstand.

Ground floor

Entree; hal met meterkast en volledig betegelde toiletruimte met staand closet en fontein. Middels de hal is de woonkamer, welke gelegen is aan de voorzijde van de woning, te betreden. De ruime woonkamer wordt optimaal belicht middels de grote raampartijen aan de voorzijde. De eyecatcher van de woonkamer is de vide; De dakramen voorzien de achterzijde van de woonkamer van optimaal daglicht gedurende de dag waardoor de gehele woonkamer wordt voorzien van natuurlijk licht.

De half open keuken in is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuiging, oven en voldoende opbergruimte. Daarnaast bevindt zich aansluitend aan de keuken zich een ruime opbergkast welke is voorzien van een stellage. In de opbergkast bevindt zich de goed onderhouden C.V.-ketel (2015). De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer.

1e ETAGE

Middels de trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Volledig betegelde toiletruimte voorzien van een staand closet en fontein.

Slaapkamer I is ruim opgezet en wordt voldoende belicht middels de grote VELUX dakramen. In de slaapkamer bevindt zich de vide welke uitzicht biedt op de begane grond.

Slaapkamer II bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt uitzicht op het fraai aangelegde hofje.

De volledig betegelde badkamer in witte kleurstellingen is voorzien van een douchcabine, ligbad en wastafel spiegel. De badkamer is voorzien van VELUX dakramen. Tevens bevinden de wasmachine- en drogeraansluitingen zich in de badkamer.

Via de opgeborgen vlizo trap in de hal is de vliering, welke voldoende opbergruimte biedt, te betreden.

Details

Bijzonderheden:

- Gelegen op erfpachtgrond; afgekocht tot 29-04-2042.
- Gehele woning voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
- Ruime externe berging
- Eigen parkleerplaats op afgesloten terrein
- Bouwjaar C.V.-ketel 2015.
- VvE bedraagt ca. € 95,01per maand.
- oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

A family house with storage and an attractive loft, with private parking, located in the Vreewijk district. In 1 word; Complete!

The 3-room apartment of approx. 87 m2 has, among other things, a nice layout and is optimally provided with daylight through the attractive loft. The house is part of the complex called "De Valkenier" which was completed in 2002. In addition, a large external storage room and a parking space belong to the house.

The Vreewijk district, which was set up as a village in 1900, is characterized by lots of greenery. The street plan, which was developed by the well-known architects Berlage and Granpré Molière, is based on the original ditches and ditch pattern of the former polder. In addition, the houses were designed by the architects Granpré Molière, J.H. de Roos and W.F. Overeijnder. During the construction of the beautifully situated courtyard, an attempt was made to maintain the original character of the neighborhood as much as possible.

The house is optimally located in relation to various facilities including shops, health centers, (primary) schools and public transport. Roads to the center of Rotterdam, The Hague and Amsterdam are about a 5-minute drive away.

Entrance; hall with meter cupboard and fully tiled toilet with standing closet and washbasin. The living room, which is located at the front of the house, can be entered through the hall. The spacious living room is optimally illuminated by the large windows at the front. The eye-catcher of the living room is the loft; The skylights provide the rear of the living room with optimal daylight during the day, providing the entire living room with natural light.

The semi-open kitchen is equipped with a 4-burner gas hob, extractor, oven and plenty of storage space. In addition, adjacent to the kitchen is a spacious storage cupboard which is equipped with a scaffold. The well-maintained central heating boiler (2015) is located in the storage cupboard and the entire ground floor is fitted with laminate flooring.

1st floor

The first floor can be reached via the stairs. The entire floor is carpeted.

Fully tiled toilet room with a standing closet and fountain.

Bedroom 1 is spacious and is sufficiently lit by the large VELUX skylights. In the bedroom is the loft which offers a view of the ground floor.

Bedroom 2 is located at the front of the house and offers a view of the beautifully landscaped courtyard.

The fully tiled bathroom in white colors has a shower cabin, bath and washbasin mirror. The bathroom has VELUX skylights and the washing machine/dryer connections are also located here.

The loft, which offers sufficient storage space, can be entered via the stored vlizo staircase in the hall.

Particulars:

- Located on leasehold land; bought off until 04/29/2042.
- Entire house with hardwood frames with double glazing.
- Spacious external storage room
- Private parking space on enclosed grounds
- Year of construction 2015 central heating boiler.
- VvE is approximately € 95.01 per month.
- Delivery in consultation.

The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely rule out differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in the performance of the measurement.

All information provided should be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. No rights can be derived from this property information.
Close

Recently viewed