For sale: Zierikzeestraat 48A, 3086 PM Rotterdam

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
€325,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 97 m²
Liveable area 124 m²
Acceptance By consultation

Note

General

*Erfpacht canon per maand ca. €250,00. Optie tot afkoop van canon volgens opgaaf van Woonstad Rotterdam tot en met 2055 ca. €47.500,00;*

Gelegen in de kindvriendelijke wijk Pendrecht in Rotterdam bevindt zich deze keurig onderhouden en ruime eengezinswoning van ca. 124 m2 met eigen parkeerplaats voor de deur. De woning heeft o.a. een fijne indeling, wordt optimaal voorzien van daglicht en bi... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00879
Asking price €325,000
Acceptance By consultation
Offered since 02 September 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2006
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 97 m²
Effective area 124 m²
Content 419 m³
Surface area other inner rooms 1 m²
Surface area external storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Gas boiler
Heating District heating
Has an alarm Yes
Garden available Yes
Has a jacuzzi Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Description

*Erfpacht canon per maand ca. €250,00. Optie tot afkoop van canon volgens opgaaf van Woonstad Rotterdam tot en met 2055 ca. €47.500,00;*

Gelegen in de kindvriendelijke wijk Pendrecht in Rotterdam bevindt zich deze keurig onderhouden en ruime eengezinswoning van ca. 124 m2 met eigen parkeerplaats voor de deur. De woning heeft o.a. een fijne indeling, wordt optimaal voorzien van daglicht en biedt voldoende opbergruimte. De achtertuin met berging op het zuiden biedt de gelegenheid om fijn te genieten van de zon met voldoende privacy.

De 4-kamerwoning bevindt zich in de kindvriendelijke wijk Pendrecht, op loopafstand van diverse voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, gezondheidscentra en (basis)scholen en nabij openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Daarnaast bevindt de woning zich in de nabije omgeving van recreatiegebieden zoals het Zuiderpark en diverse sportverenigingen.

ENGLISH TEXT BELOW

Ground floor

BEGANE GROND

Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is volledig betegeld en is voorzien van een staand closet met fontein.

Middels de hal is de ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning te bereiken. De keurig afgewerkte woonkamer is voorzien van een opbergkast en wordt middels de schuifpui voorzien van voldoende licht.

Via de woonkamer is de deels betegelde tuin op het zuiden te betreden. In de tuin bevindt zich de uiterst ruime stenen berging welke voorzien is van elektriciteit.

De moderne open keuken in crème en donkerbruine kleurstellingen is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, vaatwasser, koel- en vriescombinatie en 4-pits gaskookplaat met design afzuiging. Daarnaast biedt de keuken voldoende opbergruimte.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer in een donkere kleurstelling.

1e VERDIEPING

Middels de trap is de eerste verdieping te bereiken. Via de overloop zijn alle vertrekken op de eerste verdieping te betreden.

Slaapkamer I en II bevinden zich aan de achterzijde van de woning en zijn ruim opgezet en worden voorzien van voldoende daglicht.

De volledig betegelde badkamer in witte en zwarte kleurstellingen is voorzien van een ruime inloopdouche, welke deels is afgesloten middels een glazen wand, dubbele wastafel met meubel met spiegel en verlichting, apart toilet en design radiator. De eyecatcher van de badkamer is de waanzinnige jacuzzi met Jets, welke is voorzien van een douche en kraan. Tevens is de badkamer voorzien van speakers, welke middels Bluetooth bedienbaar zijn, en een projector.

De gehele 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloer.

2e VERDIEPING

Middels de trap op de 1e verdieping is de zolderverdieping te bereiken.

De slaapkamer op de zolderverdieping is ruim opgezet, keurig afgewerkt en is voorzien van een dakkapel welke de ruimte voldoende belicht en opbergruimte creëert. Op de zolderverdieping bevinden zich de boiler en wasmachine- en drogeraansluiting. Middels de slaapkamer op de zolderverdieping is de inloopkast te betreden.

______________________________________
ENGLISH

Located in the child-friendly district of Pendrecht in Rotterdam is this well maintained and spacious family home of 124 m2 with private parking at the door. The house has a fine format, is optimally provided with daylight and offers ample storage space. The backyard with south facing shed offers the opportunity to enjoy the sun with enough privacy.

The 3-bedroom house is located in the child-friendly district of Pendrecht, within walking distance of various facilities including stores, supermarkets, health centers and (primary) schools and near public transport and several highways. In addition, the house is located in the vicinity of recreational areas such as the Zuiderpark and various sports clubs.

GROUND FLOOR

Entrance / hall with meter cupboard, toilet and staircase to the second floor. The toilet is fully tiled and has a standing closet with a washbasin.

Through the hallway, the spacious living room at the rear of the house. The neatly finished living room has a closet and gets plenty daylight through the sliding doors.

Through the living room the partly tiled garden, facing South, can be entered. In the garden, is a spacious shed which is equipped with electricity.

The modern open kitchen in creme and dark brown colors is equipped with various appliances including an oven, dishwasher, fridge-freezer and 4-burner gas hob with extractor fan. In addition, the kitchen offers ample storage space.

The entire first floor has laminate flooring in a dark color scheme.

1st FLOOR

Through the stairs the second floor can be reached. Through the hall all rooms on the second floor can be reached.

Bedroom I and II are located at the rear of the house and are spacious and have plenty of natural light.

The fully tiled bathroom in white and black colors has a spacious shower, which is partially closed by a glass wall, double sink with mirror cabinet and lighting, separate toilet and radiator. The eye catcher of the bathroom is the amazing jacuzzi with Jets, which is equipped with a shower. The bathroom is also equipped with speakers, which are controlled via Bluetooth, and a projector.

The entire 1st and 2nd floor have laminate flooring.

2nd FLOOR

Through the stairs on the 1st floor the attic can be reached.

The bedroom in the attic is spacious, nicely finished and equipped with a roof extension which the space is sufficiently illuminated and creates storage space. In the attic are the boiler and washing machine and dryer connections. The walk-in closet can be accessed through the bedroom in the attic.

Details

- Erfpacht canon per maand ca. €250,- inclusief btw. Optie tot afkoop van canon volgens opgaaf van Woonstad Rotterdam tot en met 2055 ca. €47.500,00;
- Woonoppervlakte ca. 124m²;
- Inhoud ca. 419m³;
- Achtertuin gesitueerd op het zuiden;
- Verwarming middels stadsverwarming en warm water middels een boiler;
- Stenen berging in de achtertuin;
- Alle raampartijen zijn voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen;
- Energielabel A;
- Keurig onderhouden;
- Eigen parkeerplaats voor de deur;
- Oplevering in overleg;

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Extra

Close

Recently viewed