Definition

De vraagprijs is een !! BIEDEN VANAF PRIJS  !! 
Aan de prachtige Stadhouderslaan gelegen, statige hoekwoning, met authentieke details. Dit is werkelijk één van de mooiste plekjes van Schiedam met uitzicht op de prachtige brede groenpartijen en het water van de singel. 
Deze woning telt 3 etages, 7-kamers en 130m² woongenot. Een riante berging en een groot dakterras van meer dan 20 m². Dit alles gelegen op eigen grond.

Wandelend langs het water bent u zo in het mooie Julianapark en het Volkspark (Sterrenbos). Een kindvriendelijke en rustige woonomgeving. Diverse scholen, winkels en openbaar vervoersvoorzieningen zijn gelegen in de directe nabijheid. Maar ook de uitvalswegen naar de snelweg zijn eenvoudig te bereiken.

Kortom: Een sfeervolle woning met veel potentie, gelegen op een schitterende locatie. Zeer zeker een bezichtiging waard!!

Ground floor

Begane Grond:
Entree, voordeur, hal met meterkast. Zeer bijzonder is de schildering op de muur en de originele ornamenten. 
U bereikt de gang met toegang tot 2 kamers, de bijkeuken, het separate toilet en de trap naar de eerste etage.
De begane grond wordt momenteel gebruikt als studeer/werkruimte met een grote bijkeuken met opstelplaats voor de wasmachine en droger.
Via de trap bereikt u de eerste etage.

Eerste etage:
Op de eerste etage bevindt zich het woongedeelte. De gezellige woonkamer met kachel is voorzien van een massief eikenhouten vloer. Open keuken met stenen blad en voorzien van diverse inbouw apparatuur. Via de openslaande deuren aan de achterzijde bereikt u het royale dakterras van meer dan 20m². Een heerlijke plek om zomers buiten te kunnen genieten.

Tweede etage:
Badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Tevens bevinden zich hier 3 slaapkamers. Naast de trapopgang vindt u een aparte kast met CV-ketel uit 2007. Het dak is deels pan-gedekt en deels plat met bitumen en met grind gedekt en ca. 15 jaar geleden vervangen.

Op de Begane grond aan de achterzijde bevindt zich de royale stenen berging.

Balcony

Ruim balkon van zeker 20m² gelegen op noord oosten.

Details

- Eigen grond
- Bouwjaar 1913
- CV ketel uit ca. 2007
- Schilderwerk buitenzijde 2 jaar geleden
- Dak 15 jaar geleden vervangen
- Ruime stenen berging aan de woning gelegen
- Dubbelglas, kozijnen van kunststof en hout


Rotterdam Estate Makelaardij is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object. 

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Features