Omschrijving

Een heerlijke plek om te genieten van de stad! Dit gezellig en keurig onderhouden 3-kamer appartement (voorheen 4) beschikt over een zonnig, breed balkon gesitueerd op het zuiden.

Het appartement is zeer centraal gelegen in het gewilde Kralingen-West, op loopafstand van het Oostplein. Het bruisende stadscentrum is dus letterlijk om de hoek. Zo zijn De Markthal, de gezellige Meent, de Groene Passage, de Oude Haven, de Coolsingel en de gezellige Lusthofstraat in Kralingen allemaal op loopafstand. Ook fiets je zo naar de universiteit of het Kralingse Bos.

Een ideale ligging!! Zo haal je je dagelijkse boodschappen bij de supermarkt om de hoek. Ook voor een drankje op een gezellig terras of een hapje in een leuk restaurant hoef je de wijk niet uit. Er is meer dan voldoende keus! Binnen een paar minuten loop je naar de tram- of metrohalte Oostplein. Ook de uitvalswegen vindt u in nabije omgeving zoals de Maasboulevard richting de snelweg A16.

Indeling

Indeling:
Hoofdentree met brievenbussen en bellentableau. Trappenhuis en toegang tot het appartement.

1e verdieping
Ruime hal met vernieuwde meterkast en opbergkast met de CV.

Woonkamer 
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement, beschikt over veel lichtinval en biedt toegang tot het zonnige brede balkon.

Keuken
Tevens aan de achterzijde bevindt zich de royale nette keuken. Oorspronkelijke bevond zich hier een kleine slaapkamer. Ook de keuken biedt toegang tot het balkon.
De gezellige keuken is voorzien van een vaatwasser, RVS spoelbak en een extra breed 5-pits gasfornuis (RVS, SMEG) met bijbehorende afzuigkap. 

Slaapkamers
Slaapkamer 1 (ca. 4.67x 3.51)
Slaapkamer 2 (ca. 3.52x 2.32)
Beide slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartementencomplex.

Badkamer en toilet
De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet, douche, wastafel met dressoir en inbouwspots.

Parkeren:
De auto kun je in de straat parkeren, de vergunning hiervoor kun je bij de gemeente aanvragen(kosten ca. €15,- per maand). Bezoekers kunnen middels een bezoekerspas tegen een sterk gereduceerd tarief parkeren. 

Berging:
Royale berging

Tuin

Gedeelde tuin van de VvE

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1952
- Gelegen op eigen grond
- Woonoppervlakte ca. 66 m² 
- Inhoud ca 227m3
- Nieuwe CV- ketel (2020)
- Parkeren d.m.v. vergunning (ca.€15,- per maand)
- De bijdrage aan de actieve V.v.E. bedraagt €140,- per maand
- Berging in onderbouw
- Oplevering snel mogelijk

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken