Beschrijving

Aan de Einthovenstraat te Vlaardingen gelegen, een instapklaar 4-kamer (maisonnette) appartement gelegen op de 3e en 4e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De woning beschikt onder andere over 3 slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een woning breed balkon gesitueerd op het oosten. De kozijnen zijn recent volledig vervangen in kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing. De Vereniging van Eigenaren zijn actief en het appartement is gelegen op erfpachtgrond met een vaste jaarlijkse bijdragen van ca. €60,-. Energielabel C.

OMGEVING:
Centrale ligging nabij diverse scholen, het openbaar vervoer en winkelcentrum Vlaardingen West zijn op loopafstand aanwezig. Tevens bevindt u zich op vijf fietsminuten van Vlaardingen Centrum gelegen. Aan de rand van natuurgebied de Broekpolder en op loopafstand van winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel.

Indeling

BEGANE GROND:
Entree met brievenbussen, trappenhuis en bergingen. 

DERDE VERDIEPING:
Entree/hal van het appartement met de meterkast en toiletruimte voorzien van een wandcloset.

Ruime woonkamer welke o.a. is voorzien van een prettige lichtinval, laminaatvloer en gestuukte wanden + plafond.

De open keuken beschikt over de volgende (inbouw)apparatuur: keramische kookplaat, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combimagnetron en het keukenblad is van natuursteen.

Vaste trap naar de 4e verdieping.


VIERDE VERDIEPING:
Overloop.

(Hoofd)slaapkamer I (ca. 3.40m x 2.95m) met de ruimte/nis waar de CV-ketel bevindt en aansluiting voor de wasmachine. Woning breed balkon (ca. 4.20m x 0.80m) gelegen op Oost. Vanaf het balkon is er fraai vrij uitzicht op een groenstrook. 

De badkamer is voorzien van witte tegels, wastafel met meubel en een inloopdouche.

Slaapkamer II (ca. 2.20m x 3.80m) gelegen aan de achterzijde.

Slaapkamer III (ca. 2.00m x 2.95m) met een vaste kast, eveneens gelegen aan de achterzijde.


*Enthousiast geworden en dit appartement bezichtigen? Neem dan contact met ons op. We geven graag de mogelijkheden door!

*Zie de bijgevoegde plattegronden voor de gedetailleerde maatvoering.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: ca. 1960;
- Woonoppervlakte: ca. 69 m²;
- Inhoud: ca. 231 m³;
- Gelegen op Erfpachtgrond; jaarlijkse canon ca. €60,- lopend tot 30-04-2058;
- Verwarming en warm water middels CV-ketel;
- Voorzien van kunststof kozijnen;
- Voorzien van HR++ beglazing;
- Energielabel C;
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van ca. €138,-;
- Oplevering in overleg;

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken